Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВКП впроваджує онлайн-тест на дотримання конкурентного законодавства

7 листопада 2011, 10:02
174
0
Реклама

Дотримання конкурентного законодавства є одним із засадничих принципів надійної організації бізнесу. Ефективна програма дотримання конкурентного законодавства спрямована на забезпечення діяльності компаній відповідно до поточних вимог конкурентного законодавства, допомагає уникнути штрафних санкцій і попередити можливі порушення.

Для ефективної конкуренції компанії на внутрішньому і зовнішньому ринках її співробітникам необхідно розуміти, що відповідальність за дотримання конкурентного законодавства покладається на усіх і кожного члена колективу, уповноваженого приймати рішення від імені компанії.

Чи готові Ви до рисок, пов'язаних із здійсненням діяльності з порушенням конкурентного законодавства?

Чи відомо Вам які види дій, рекламних і цінових домовленостей є порушенням і можуть привести до серйозних правових наслідків?

Чи усі співробітники компанії, які потенційно можуть здійснювати неправомірні дії, чітко обізнані, в результаті яких дій можуть послідувати істотні санкції?

Пропонуємо Вам ПРОЙТИ ТЕСТ і перевірити рівень розуміння конкурентного законодавства України, а також визначити, яким чином норми законодавства поширюються на Вашу щоденну господарську діяльність.

Ефективна програму дотримання конкурентного законодавства сприятиме формуванню позитивної репутації Вашої компанії у сфері дотримання законодавства про конкуренцію, а також сприяти своєчасному визначенню і оцінці ризиків, пов'язаних з можливими порушеннями.

Пройшовши онлайн-тест, Ви зробите перший крок на шляху до забезпечення відповідності діяльності Вашій компанії, а також її співробітників нормам чинного законодавства України.

Інформація Прес-служби ЮФ "Василь Кисиль і Партнери"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини