Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлено, яка інформація про кандидата в члени органу АТ має бути у бюлетені

7 листопада 2011, 09:27
1019
0
Реклама

ГКЦБФР визначила Вимоги до інформації про кандидатів в члени органу акціонерного товариства. Така інформація повинна вказуватися в бюлетені для кумулятивного голосування.

Перелік такої інформації встановлений окремо для кандидатов-физических осіб і кандидатов-юридических осіб.

Так, для перших вказується ПІБ, рік народження, освіта, місце роботи, стаж роботи, наявність/відсутність судимості і заборони обіймати певні посади і інш.

Для юрособ - найменування, місцезнаходження, код ЄДРПОУ, інформація про фізособу, яка представлятиме юрособу.

Для обох видів кандидатів озвучується ініціатор висунення кандидатури; кількість, клас і тип акцій АТ, що належать йому; чи являється кандидат афільованим обличчям АТ; акціонери, що є афільованими особами кандидата. Інформація надається на підставі заяви кандидата про згоду на обрання членом АТ. За відсутності заяви або невказівці в нім певній інформації, про це вказується у бюлетені.

Необхідність затвердження вимог до кандидатів встановлена ч. 2 ст. 43 Закону "Про акціонерних суспільства". Згідно з цією нормою бюлетень для кумулятивного голосування повинен містити перелік кандидатів в члени органу АТ з вказівкою інформації про них згідно з вимогами, встановлених ГКЦБФР.

Рішення ГКЦБФР набуло чинності 4 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини