Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Quinn Emanuel відкриває офіс в Москві

3 листопада 2011, 12:53
145
0
Автор:
Реклама

Через два місяці після оголошення про відкриття нового офісу у Вашингтоні, Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan запускає новий підрозділ, цього разу в Москві.

Керівництво юрфірми заявило, що планує відкрити свій десятий офіс вже до кінця роки, представництво очолять Іван Марисин і Василь Кузнєцовякі раніше працювали на американську Dechert, а до цього - Clifford Chance, де Марисин обіймав посаду керівного партнера московського офісу. Впродовж наступних шести місяців московський штат збільшиться до 10 адвокатів.

Керівний партнер Quinn Emanuel, Джон Куинн пояснює, що ідея відкриття офісу в Москві з'явилася у зв'язку з тим, що в Лондоні і Нью-Йорку фірма веде безліч судових справ російських громадян або багатих західних підприємців, у яких є бізнес в Росії. Нові партнери,  що представляють Росію і міжнародних клієнтів в судових спорах і міжнародних арбітражних процесах, тісно співпрацюватимуть з лондонським офісом фірми.

Не дивлячись на те, що такі американські фірми, як White&Case, Dewey&LeBoeuf, і Chadbourne&Parke вже вторглися на російський ринок, жодна з них не спеціалізується на судових процесах так, як Quinn Emanuel. "У Москві функціонує безліч підрозділів американських і британських фірм, але усі вони концентруються на різних угодах, тому ми бачимо прекрасні перспективи для нашої фірми в цьому регіоні",- сказав Куинн.

Джерело: legal - business.ru.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини