Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці розробили проект контролю своїми постами за використанням безакцизних дистилятів

31 грудня 2010, 10:00
706
0
Реклама

Державна податкова адміністрація розробила і розмістила для обговорення на веб-сайті проект Порядку роботи податкових постів, встановлених на підприємствах суб'єктів підприємницької діяльності, що використовують легкі і важкі дистиляти по нульовий ставці акцизного податку чи ввезені на митну територію України без сплати акцизного податку для виробництва етилену.

Режим роботи податкових постів визначатиметься органами податкової служби по місцю розташування підприємствна яких пости встановлюються. Представники податковою на постах повинні контролювати складською і бухгалтерських облік нафтопродуктів, що поступають для виробництва етилену, їх зберігання і цільове використання, а також об'єми вступу таких нафтопродуктів і відповідність об'ємів використаних на виробництва нафтопродуктів об'ємам виготовленого етилену (на підставі первинних документів).

Проект передбачає їх участь в щомісячній інвентаризації залишків, отриманих і ввезених нафтопродуктів і зробленого етилену. При отриманні нафтопродуктів підприємством на податковому посту повинні проставляти відмітку в товарно-транспортній накладній про узгодження ввезення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини