Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПАУ роз'яснила деякі питання фіксованого сільгоспподатку у зв'язку з набуттям чинності НК

30 грудня 2010, 11:02
1543
0
Реклама

У листі ДПАУ від 23 грудня 2010 року № 28601/7/15-0717ф роз'яснюються деякі питання сплати фіксованого сільськогосподарського податку (ФСН) з 1 січня 2011 року, тобто після вступу НК в силу.

Зокрема, говориться, що згідно ст. 308 НК для придбання і підтвердження статусу платника ФСН сільгоспвиробникам до 1 лютого поточного року необхідно подати в податкові органи певний перелік документів.

При цьому у відомості (довідці) про наявність земельних ділянок вказуються відомості про кожен документ, що встановлює право на земельні ділянки, у тому числі про кожен договір оренди земельної частки (паю).

Підтвердження розміру площ сільгоспугідь, що перебувають у власності або користуванні, а також їх нормативної грошової оцінки здійснюється такими, що відповідають органами земельних ресурсів по місцерозташуванню ділянки.

В той же час, податкові органи по місцезнаходженню сільгоспвиробника повинні упродовж 10 робочих днів з дати подачі податкової декларації або заяви видати довідку про придбання або підтвердження статусу платника ФСН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини