Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Азаров не проти відмовитися від підвищення пенсійного віку

27 грудня 2010, 14:37
1618
2
Реклама

Прем'єр-міністр Микола Азаров допускає відмова від підвищення пенсійного віку за підсумками громадського обговорення пенсійної реформи.

"На жаль, неприємне, але поступове підвищення пенсійного віку. Знову ж таки ми говоримо: ми віддали до парламенту цей законопроект, зараз під керівництвом Тігіпка пройде, ну, говоритимемо без всяких зменшень всенародне обговорення цього проекту"- сказав Азаров.

"Давайте послухаємо наших людей, якщо наших людей влаштовує така система, мене не зупинить жоден Міжнародний валютний фонд. Ми скажемо, що не хочуть наші люди, хочуть жити, як живуть"- додав він.

Н. Азаров відмітив, що планований постійний ріст внутрішнього валового продукту припускає постійну потребу в створенні нових робочих місць і для того, щоб забезпечити це, необхідно прибігати до такого непопулярного кроку, як підвищення пенсійного віку.

Україна зобов'язалася перед МВФ поступово підвищити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років. Це прописано в проекті пенсійної реформи. Усі новини про реформу - в розділі "Актуально".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини