Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закони, прийняті парламентом 21 грудня

21 грудня 2010, 18:00
2453
0
Реклама

1. Закон про внесення зміни в статтю 15 Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям" (відносно матеріальної підтримки материнства і дитинства)

2. Закон про внесення змін до законів України "Про здійснення державних закупівель" і "Про організацію і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року по футболу в Україні"

3. Закон про заходи, спрямовані на забезпечення стабільного функціонування підприємств ПЕК (відносно термінів реструктуризації заборгованості)

4. Закон про держрегулювання виробництва і реалізації цукру (відносно декларування залишків цукру)

5. Закон про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" (відносно погашення заборгованості перед держбюджетом по субкредитах, наданих энргогенерирующим компаніях)

6. Закон про внесення змін до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу"

7. Закон про внесення змін до Закону України "Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей"

8. Закон про Основні принципи (стратегії) державної екологічної політики України на період до 2020 року

9. Закон про внесення зміни в статтю 4 Декрети Кабінету Міністрів України "Про державне мито" (відносно пільг по сплаті державного мита)

10 Закон про визнання недійсними антикорупційних Законів

11. Закон про внесення змін до Цивільного кодексу України відносно визначення органів опіки і піклування і уточнення категорії осіб, над якими встановлюється опіка і піклування

12. Закон про заборону ліквідації, перепрофілювання, відчуження і передачі в оренду оздоровчих закладів для здійснення діяльності, не пов'язаної з оздоровленням і відпочинком

13. Закон про внесення змін до статті 31 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (відносно визначення розміру ліцензійного збору)

14. Закон про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини