Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підвищення вартості опалювання в Києві перенесли

20 грудня 2010, 10:25
1539
0
Реклама

У Києві підвищений на 35 % тариф на тепло і гарячу воду КМДА має намір ввести на місяць пізніше за термінпевного НКРЕ, тобто - з лютого 2011 року, а не з січня. Про це повідомив перший заступник глави КМДА Олександр Мазурчак.

При цьому А. Мазурчак відмітив, що підвищення складе саме стільки, скільки встановила НКРЕ - 35 %хоча, за його словами, цей тариф передбачає лише підвищення тарифу на постачання тепла від центральних теплових пунктів, але не враховує подачу тепла по трубах до будинків і в самих будинках.

Міська влада, вказав А. Мазурчак, вирішила не налічувати відповідний додатковий відсоток до тих 35 %, які встановила НКРЕ. Ця різниця в тарифах покриватиметься з бюджету міста за той місяць, на який планується відстрочити введення підвищеного тарифу. "Ми зробимо усе, щоб зробити відстрочення і ввести (новий тариф на тепло, - ред.) з 1 лютого, на місяць пізніше. Буде 35%, тобто стільки, скільки прийняв НКРЕ. Решта ми повинні будемо покрити з місцевого бюджету"- сказав перший замголови КМДА.

14 грудня НКРЕ підвищила тариф на теплову енергію з урахуванням її транспортування і постачання для АК "Київенерго", що відпускається для потреб населення, на 35% з 1 січня 2011 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини