Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада підкоригувала оподаткування ввізним митом макулатури і устаткування для нетрадиційних джерел енергії, альтернативного палива і нанотехнологій

17 грудня 2010, 14:00
1114
0
Реклама

Верховна Рада повідомляє про прийняття нею Закону "Про внесення змін до частини першої статті 19 Закону "Про єдиний митний тариф" (на основі законопроекту № 7428).

Проектом передбачалося звільнення до 1 січня 2015 року від сплати мита по ввезенню на митну територію України паперу або картону, регенерованих з відходів і макулатури по кодах УКТЗЕД 4707 90 10 00 і 4707 90 90 00, навіть якщо такі робляться в Україні.

У переліку що звільняються від ввізного мита додатково вказані також матеріали, сировина і комплектуючі, використовувані для виробництва альтернативних видів паливаа також в нанотехнологіях.

Цим же документом устаткування, працююче на нетрадиційних джерелах енергії, а також матеріали, устаткування і комплектуючі, для його виробництва вилучені з переліку що звільняються від мита при ввезенні в Україну (на відміну від поновлюваних, які благополучно залишені).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини