Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат з Партії регіонів придумав визначення малих архітектурних форм і хоче заборонити торгувати в них алкоголем і тютюном

17 грудня 2010, 09:00
1358
4
Реклама

Заборонити продаж алкоголю і тютюнових виробів не лише з торгових автоматів, але також і в кіосках, наметах і лотках хоче автор законопроекту № 7457 Андрій Пінчук (з парламентської фракції Партії регіонів).

Згідно з проектом заборона пошириться на усі малі архітектурні формияк стаціонарні, так і пересувні. Визначення для обох планують дати в статті 1 Закону "Про державне регулювання виробництва і обороту спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів".

Під стаціонарною малою архітектурною формою в проекті розуміється тимчасова одноповерхова споруда для здійснення підприємницької діяльності заввишки не вище за 4 метри, "що має по зовнішньому контуру площу не більше 30 кв. метрів"виготовлене з полегшених конструкцій і встановлюване без заставляння фундаменту.

Пересувна МАФ - торгове устаткування з низькотемпературним прилавком, лоток, кіоск, місткість, торговий автомат для здійснення підприємницької діяльності, інші споруди, що не мають закритого приміщення для тимчасового перебування відвідувачів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини