Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович дозволив приватизовувати ОПЗ, "Турбоатом" і іншу держвласність

13 грудня 2010, 12:14
793
1
Реклама

Президент Віктор Янукович підписав Указ № 1118/2010, яким ввів в дію рішення СНБО "Про ситуацію у сфері приватизації державного майна" відмінивши заборону на приватизацію ряду найбільших державних об'єктів.

Продаж акцій цих об'єктів був заборонений на час світової фінансової кризи Указом Віктора Ющенка від 16 травня 2008 року № 449/2008.

"Виходячи з потреби в забезпеченні економічної безпеки держави, стабілізації державних фінансів і створення умов для економічного зростання, Рада національної безпеки і оборони України вважає необхідним відновити приватизаційні процеси з метою виконання Державного бюджету України на 2010 рік у частині надходжень від приватизації державного майна"- сказано в рішенні СНБО.

Віднині ФДМУ може готувати до продажу державні пакети акцій "Днепрэнерго", "Донбассэнерго", "Западэнерго", "Центрэнерго", "Турбоатом", Одеського припортового заводуі Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд, суднобудівельній компанії "Феодосії "Море" і Проектно-конструкторский інститут атомного і енергетичного насосостроения.

СНБО прийняв відповідне рішення 22 жовтня 2010 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини