Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна потребує адміністративної реформи

9 грудня 2010, 15:21
1599
0
Реклама

Адміністративна реформа Україні потрібна, як повітря. Без неї неможливо провести жодну іншу реформу. Про це в ході прес-конференції повідомив керівник Центру політико-правових реформ Ігор Колиушко.

"Без її проведення, я глибоко сумніваюся, що хоч якась реформа - чи то економічна, чи то в соціальній сфері, або, тим більше, в гуманітарній - має шанс в нашій країні відбутися. Тому що сьогоднішня побудова виконавчої влади в нашій країні взагалі не передбачає реалізацію реформ як інструменту розвитку суспільства"- відмітив він.

За його словами, після отримання Україною незалежності виявилось, що в країні не існує інститутівякі покликані якраз розробляти стратегіюполітику держави, і в щоденному режимі впроваджувати її в життя. Експерт відмітив, що в усіх демократичних країнах ця функція покладається на міністерства.

В той же час, в нашій країні міністерствам колись цим займатися. "Саме тому адміністративна реформа і має бути першою в черзі реформ, яких вимагає наше суспільство для того, щоб створити умови для проведення інших реформ"- підкреслив він.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини