Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

СБУ затвердило норми по психологічному дослідженню кандидатів на навчання у своїх внз

26 листопада 2010, 10:30
3684
1
Реклама

Центральне управління СБУ ствердило наказами від 21 жовтня 2010 роки № 542 і № 540 Інструкцію про порядок підбору кандидатів на навчання у внз СБУ і Інструкцію про порядок організації і проведення психологічного дослідження. Інструкції торкаються навчання в Національній академії СБУ і Інституті підготовки юридичних кадрів для СБУ Національної юракадемії ім. Я. Мудрого.

Згідно першої кандидати (абітурієнти), що подали заяву "вивчаються". Ця процедура включає і психологічне дослідження кандидата. Останнє проводиться відповідно до другої Інструкції.

Психологічне дослідження проводять психологи Служби психологічної роботи і соціологічних досліджень Управління роботи з особовим складом СБУ і психологи підрозділів кадрового забезпечення регіональних органів, органів військової контррозвідки, учбових, наукових, науково-дослідних і інших закладів і установ СБУ.

Дослідження проводиться з письмової згоди кандидататермін його проведення не повинен перевищувати 30 днів з моменту отримання згоди. Виділяється 2 етапи його проведення: виявлення індивідуально-психологічних особливостей за допомогою психодіагностичних методик, а також психодіагностична бесіда для уточнення виявлених на першому етапі особливостей. На усіх етапах ведеться спостереження за поведінкою, мімікою, вегето-судинними реакціями і може проводитися контроль з метою отримання даних про емоційну стійкість.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини