Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент вказав на необхідність продовження співпраці з НАТО

19 листопада 2010, 12:07
456
1
Реклама

Президент України Віктор Янукович 18 листопада 2010 року підписав документ про співпрацю з НАТО - Указ №1039/2010 "Про забезпечення продовження конструктивного партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору".

Забезпечення виконання державними органами влади завдань по співпраці з Північноатлантичним Альянсом Президент поклав на національних координаторів з питань партнерства з цим блоком в наступних сферах: в зовнішній політиці і економіці; у сфері оборони і військовій сфері; у сфері ресурсного (фінансового) забезпечення; у сфері безпеки і в правовій сфері.

Їх завдання, а також перелік осіб, що є координаторами через займані ними посадиПрезидент визначив в затвердженому Указом Положенні про національних координаторів з питань партнерства України з НАТО.

Затверджено також Положення про Комісію з питань партнерства - допоміжному органі при Президентові України для моніторингу, аналізу і оцінки стану партнерства з НАТО.

Комісії надано право давати рекомендації органам виконавчої влади, отримувати від них необхідні документи і матеріали, організовувати круглі столи і наради. Очолює Комісію Міністр закордонних справ України. Для організації своєї роботи вона створює робочі групи (по сферах, в яких дію національні координатори).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини