Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госкомнауки потурбувався про технологічну сумісність програмних комплексів центрів сертифікації ключів і засобів електронного підпису

17 листопада 2010, 14:33
613
0
Реклама

Наказом Державного комітету з питань науки, інновацій і інформатизації Адміністрації держслужби спецзв'язку і захисту інформації України від 13 серпня 2010 року № 8/229який набуде чинності 10 травня 2011 рокузатверджені технічні специфікації форматів представлення базових об'єктів національної системи електронного цифрового підпису.

Зокрема - технічні специфікації формату підписаних данихвизначальні вимоги до представлення електронного цифрового підпису у вигляді DER- кодованого блоку, що безпосередньо містить значення електронного цифрового підпису як результату криптографічного перетворення електронних даних, а також набір додаткових даних, необхідних для перевірки електронного підпису і визнання її дійсності.

Також наказ містить технічні специфікації протоколу фіксації часу. Вони встановлюють процедуру формування і перевірки відмітки часу, формати даних і протоколи взаємодії органів держвлади і місцевого самоврядування під час надання послуги фіксації часу.

Технічні специфікації протоколу визначення статусу сертифікату визначають процедуру інтерактивного визначення цього статусу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини