Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Телеканал Черновецкого позбавили ліцензії за порушення Закону про рекламу

10 листопада 2010, 16:10
1277
0
Реклама

ТРК "Київ" було відмовлено в продовженні ліцензії на мовлення. Про це повідомила член Національного радого з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак.

За її словами, столичний канал має за останній період своєї діяльності безпрецедентна кількість порушень: три попередження і один штраф, чого не має жоден з каналів. ТРК порушувала неодноразово Закон про рекламузокрема, показувала рекламу медичних препаратів і рекламувала лікування, на які не було ліцензій. Також, компанія порушила програмну концепцію мовлення. Зокрема, було зафіксовано перевищення кількості релігійних програму тому числі, дитячі програми мали релігійний зміст.

"Цю ситуацію ми розглядали на чотирьох засіданнях з різних сторін для того, щоб зрозуміти, які є шанси для створення нормального столичного мовлення. І позиція Нацради абсолютно одностайна: в тому вигляді, в якому на сьогоднішній момент існує столичний канал "Київ", він існувати не може. Тому позиція така, що ця частота виставляється на конкурс"- підкреслила Л. Мудрак.

ТРК "Київ" була створена в 1997 році, як комунальний засіб масової інформації КМДА. Мовлення здійснюється на м. Київ, Київську, Житомирську, Черкаську, Чернігівську і Сумську області.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини