Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держмитслужба розробила нові норми для періодичних митних декларацій

29 жовтня 2010, 10:03
358
0
Реклама

Державна митна служба виклала на своєму сайті проект постанови КМУ про внесення змін до Порядок і умови подачі періодичної митної декларації (ПТД).

Згідно нової редакції Порядку його дія поширюватиметься на товари, переміщувані через митний кордон у рамках одного зовнішньоекономічного контракту тільки у режимі експорту, імпорту або транзиту (сьогодні вид митного режиму не уточнюється, а на транзит і зовсім дія документу не поширюється).

Для отримання дозволу на подачу ПТД запропоновано подавати заяву встановленою Держмитслужбою формі, завірені підприємством копії зовнішньоекономічного контракту (іншого замінюючого його документу) і документів, що підтверджують ввезення товарів для використання в безперервному виробництві (з вказівкою місця виробництва).

Дозвіл видаватиметься з вказівкою терміну дії ПМДякий не може перевищувати 6 місяців.

У отриманні дозволу може бути відмовлено у випадку неподання необхідних документів або ж при невідповідності товарів або умов їх переміщення викладеним в порядку вимогам.

Проектом Порядку передбачений перелік документів, необхідних для здійснення митного контролю і оформлення товарів по періодичній митній декларації, і основи відмови в оформленні ПТД.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини