Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати пропонують уточнення до порядку формування тарифів на послуги ЖКГ

25 жовтня 2010, 11:57
816
0
Реклама

Зміни в Закон "Про Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг України" по усуненню пропусків в компетенції органів, що встановлюють регульовані державою тарифи на ЖКГ, запропонували в законопроекті № 7276 народні депутати України від Блоку Литвина - Володимир Герасимчук, Валерій Баранов і Ігор Головченко.

Згідно з проектом до твердження Національною комісією регулювання ринку комунальних послуг (Закон про яку діє з 13.10.2010 р.) нових ліцензійних умов у сфері теплопостачання, центрального водопостачання і водовідведення :

- діють ліцензійні умови, що існували на дату набуття чинності Закону;

- Нацкомиссия ліцензує госпдіяльність тих суб'єктів, які на момент набуття чинності Закону повинні були отримувати ліцензію цієї Комісії.

До набуття чинності порядків формування тарифів, розроблених за новим Законом, тарифи розроблятимуться по "старих" нормах.

Суб'єктам природних монополій і суб'єктам господарювання на суміжних ринках, на момент вступу Закону що в силу являлося виконавцями послуг по централізованому опалюванню, постачанню гарячою і холодною водою, водовідведенню, тарифи на вказані послуги до 1 січня 2013 року встановлює Національна комісія регулювання ринку комунальних послуг.

При формуванні і затвердженні тарифів на послуги ЖКГ, згідно з проектом, на рішення по встановленню цих тарифів не поширюється дія законодавства з питань регуляторної політики.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини