Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначені лікарні, які обслуговуватимуть Євро-2012 в Києві

20 жовтня 2010, 17:09
523
0
Реклама

Базовими установами для медичного забезпечення гостей Євро-2012 в столиці визначили Александровскую клінічну лікарнюа також київські міські клінічні лікарні № 12 і № 18. Про це повідомила начальник Головного управління охорони здоров'я Києва Раїса Моисеенко. За її словами, згідно з вимогами УЕФА, обов'язковими компонентами системи медичного забезпечення Євро-2012 являються: догоспитальный етап, приймальне відділення, центри травми, медицина катастроф, а також учбова складова вищезгаданих компонентів.


Окрім цього, до медичного забезпечення гостей чемпіонату також притягуватимуться спеціалізовані лікувально-профілактичні установи: "Центр мікрохірургії ока", лікарні № №2, 17, "Центр серця", міська психоневрологічна лікарня № 1, дитяча клінічна лікарня № 7, центр спортивної медицини. Передбачені і резервні лікувально-профілактичні установи.


Концепцією медичного забезпечення офіційної фан-зоны передбачається чергування 5-ти бригад швидкої медичної допомоги і стаціонарних медичних пунктів в межах фан-зоны поряд з певними основними і резервними виїздами (шляхами евакуації). Крім того, додаткові 5 бригад СМП будуть розташовані на під'їзних шляхах до фан-зоне для евакуації хворих (потерпілих).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини