Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У парламенті зібралися в змінах до Конституції вказати конкретні дати наступних парламентських і президентських виборів

19 жовтня 2010, 15:15
560
0
Реклама

У Верховній Раді знову зареєстрований законопроект про внесення змін до Конституцію відносно термінів проведення чергових виборів до парламенту, виборів Президента і виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів.

Цього разу законопроект депутатів Адама Мартынюка (КПУ), Олександра Ефремова (ПР) і Ігоря Шарова (Блок Литвина) зареєстрований під № 7265. Ці депутати вже виступали з ініціативою змін до Конституції, а парламент вже голосував за напрям їх пропозицій до Конституційного Суду України. Детальніше про це читайте в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Парламент попросив КСУ винести "вердикт" відносно планованих нею змін до Конституції".

На сьогодні від напряму законопроекту в КСУ депутати відмовилися.

Новий проект практично повністю співпадає з тим, що раніше подавався, проте в нім автори вирішили прямо (щоб уникнути різних тлумачень) вказати, коли саме відбутися наступні відразу після відміни політреформи парламентські і президентські вибори.

Змінами в Перехідні положення Конституції вони хочуть призначити чергові вибори парламенту на останнє воскресіння жовтня 2012 рокуа чергові вибори Президента - на останнє воскресіння березня 2015 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини