Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд пропонує відкоригувати повноваження Військової служби правопорядку

15 жовтня 2010, 12:15
700
1
Реклама

Кабінет Міністрів запропонував зміни до КоАПпоширюючі повноваження Військової служби правопорядку у Збройних Силах України також і на резервістів при проходженні ними зборів. Що відповідає законопроект № 7247 поданий до парламенту.

Військова інспекція безпеки дорожнього руху при цій службі за проектом отримує повноваження розглядати адміністративні справи про правопорушення, здійснені при проходження зборів водіями військових транспортних засобів, які являються резервістами. Зараз такі повноваження у інспекції тільки відносно військовослужбовців і військовозобов'язаних на зборах.

Посадовці органів управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах і посадовці військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку можуть складати протоколи про правопорушення, здійснені резервістами.

Зміни вносяться також в ст. 259 і 260 КоАП. Ними встановлюється, що доставка правопорушників з числа кадрових співробітників разведорганов, а також їх затримання, особистий догляд і інші застосовувані до них заходи забезпечення виробництва по админправонарушениям можуть мати місце тільки у присутності офіційного представника разведоргана.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини