Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГКЦБФР хоче, щоб з нею погоджували усю рекламу на фондовому ринку

14 жовтня 2010, 15:25
641
0
Реклама

Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку розмістила на своєму сайті проект Закону про зміни в чинне законодавство, регулююче рекламу на ринку цінних паперів в Україні.

ГКЦБФР пропонує закріпити в законі попереднє, перед розміщенням, узгодження будь-якої реклами на фондовому ринку. Реклама не менше чим за 15 днів до обнародування має бути подана на розгляд в Комісію.

Комісія може нічого не зробити - і тоді реклама вважається погодженою, а може заборонити поширення реклами з вказівкою підстав такої заборони. Може Комісією прийматися рішення і про припинення поширення вже поширюваної реклами, якщо при цьому будуть виявлені порушення закону.

Проектом також пропонується визначити, хто може бути рекламодавцем на фондовому ринку, стосовно різних видів рекламитоді як зараз рекламодавцем будь-якої реклами на ринку може виступати учасник ринку цінних паперів.

До вже наявних заборон для рекламодавців доданий заборона на використання порівняльної реклами шляхом вказівки недоліків в аналогічній діяльності інших учасників фондового ринку (у тому числі - застосованих до інших учасників санкцій держорганів).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини