Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Столичні "регіонали" хочуть заборонити продавати алкоголь в кіосках і рекламувати його біля шкіл

13 жовтня 2010, 13:00
1362
2
Реклама

Фракція Партії регіонів в Київраді ініціює введення заборони на реалізацію алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв, пива і тютюнових виробів на території міста у малих архітектурних формах.

Про це говориться у відповідному проекті рішення "Про деякі питання обмеження реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів на території Києва" : "Заборонити реалізацію алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв, пива і тютюнових виробів на території міста Києва в малих архітектурних формах".

Крім того, документом передбачається також і заборона роздрібної торгівлі алкоголем, слабоалкогольними напоями і пивом на території міста в стаціонарних об'єктах торгівлі (магазинах), окрім закладів ресторанного господарства, з 22:00 до 10:00 щодняу тому числі у вихідні дні і у свята.

Також серед пунктів проекту рішення фігурує і заборона реклами алкоголю і тютюнових виробів ближче 300 м прямої видимості від території дитячих дошкільних установ, шкіл і інших учбових закладів, в яких вчаться діти віком до 18 років.

На думку авторів документу, його прийняття забезпечить впорядкування обороту алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв, пива і тютюнових виробів серед населення, зменшить ріст алкогольної і тютюнової залежності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини