Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мирошниченко хоче контролю за тим, щоб прослуховування у рамках кримінальної справи закінчувалося із закінченням досудового слідства

8 жовтня 2010, 13:34
568
0
Реклама

Депутат-"регионал" Юрій Мирошниченко запропонував парламенту передбачити в Карно-процесуальному кодексі нові зобов'язання для прокурора по перевірці слідчих дій у рамках нагляду над проведенням досудового слідства і для судді при підготовці справи до розгляду.

Його законопроект № 7219 містить зміни в ст. 228 КПК, згідно з якими після закінчення досудового слідства перед передачею справи до суду прокурор повинен буде перевірити, чи скасований накладений на кореспонденцію арешт і чи припинено зняття інформації з каналів зв'язку (прослуховування і тому подібне).

Суддів депутат має намір "навантажити" при призначенні справи до слухання (судовому розгляду) вирішенням питання про тих же відміні арешту кореспонденції і знятті інформації з каналів зв'язку, а також про доцільність застосування міри по усуненню обвинуваченого з посади. Відповідні зміни передбачені в ст. 253 КПК.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини