Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Охорона праці для виробництв основного химпрома придбала нову правову основу

5 жовтня 2010, 09:30
688
0
Реклама

Госгорпромнадзор наказом від 26 серпня 2010 роки № 162 ствердив Правила охорони праці для виробництв основної хімічної промисловості.

Правила поширюються на підприємства, установи і організації (незалежно від форм власності), діяльність яких пов'язана з проектуванням, будівництвом, експлуатацією, ремонтом і реконструкцією підприємств, що виробляють продукцію основній хімічній промисловостіщо здійснюють технічне обслуговування і проводять ремонтні роботи устаткування. Вони обов'язкові як для працедавців, так і для працівників цих підприємств.

До продукції основної хімічної промисловості відносять: сірчану кислоту, суперфосфат простий, складені і концентровані добрива, тукосмеси, екстракційну фосфорну кислоту, буру, борну кислоту, борні добрива, фтористі солі.

Правила містять загальні вимоги безпеки до організації технологічних процесів основної хімічної промисловості і вимоги до окремих виробництв, до облаштування і змісту території підприємств, до будов і споруд, а також правила безпеки під час експлуатації виробничого устаткування і виконання робіт на допоміжних системах і об'єктах.

Наказ набуде чинності з дня його публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини