Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Порядок повідомлення суб'єктів первинного финмониторинга про осіб, пов'язаних з тероризмом і що підпадає під міжнародні санкції

1 жовтня 2010, 11:46
706
0
Реклама

Державний комітет фінансового моніторингу наказом від 27.08.2010 р. № 149 затвердив Порядок доведення до відома суб'єктів первинного фінансового моніторингу переліку осіб, пов'язаних із здійсненням терористичної діяльності або відносно яких застосовані міжнародні санкції, що набуває чинності 1 жовтня 2010 року.

Згаданий перелік (і зміни до нього) формується Госфинмониторингом і розміщується на його офіційному сайті у файлах форматів XML і PDF по структурі і реквізитам, визначеним в Інструкції по внесенню інформації в перелік осіб, пов'язаних із здійсненням терористичної діяльності або відносно яких застосовані міжнародні санкціїяка також затверджена наказом № 149.

Розміщення переліку робиться наступного дня після твердження, про що вказується в розділі новин сайту. З метою проведення финмониторинга суб'єкт первинного финмониторинга повинен завантажити перелік прямо з офіційного сайту Госфинмониторинга.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини