Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович підписав Закон, що уточнює перелік об'єктів дорожнього сервісу

21 червня 2010, 11:32
945
0
Реклама

Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" (відносно отримання дозволу на розміщення об'єктів дорожнього сервісу)"що уточнює перелік об'єктів дорожнього сервісуна розміщення яких необхідно отримувати дозвіл у Державній службі автомобільних доріг України.

Отже, Законом визначається термін "об'єкти дорожнього сервісу" у новій редакції: це спеціально обладнані місця для зупинки маршрутних транспортних засобів, майданчики для стоянки транспортних засобів, майданчики відпочинку, оглядові майданчики, автозаправні станції, пункти технічного обслуговування, мотелі, готелі, кемпінги, торгові пункти (у тому числі архітектурні форми), автозаправні комплекси, складські комплекси, пункти медичної і технічно-евакуаційної допомоги і т. д., на яких здійснюється обслуговування учасників дорожнього руху і які розміщуються на землях дорожнього господарства або вимагають їх використання для заїзду і виїзду на автомобільну дорогу. В той же час дозвіл Укравтодору не треба буде отримувати на розміщення туалетів, урн і контейнерів для сміття, які віднесені до елементам санітарного облаштування.

Про необхідність прийняття цих змін читайте в матеріалах ЛІГА :ЗАКОН "Кабмін планує розширити перелік об'єктів дорожнього сервісу, на розміщення яких необхідно отримувати дозвіл" і "Зміну переліку об'єктів дорожнього сервісу підтримав профільний комітет ВР".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини