Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Терміни зберігання реєстраторами документів про страхові виплати визначені

4 березня 2010, 12:43
430
0
Реклама

Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до деяких законів України відносно визначення порядку і термінів зберігання деяких категорій документів"яким врегульовані терміни зберігання реєстраційних справ в держреєстраторах юридичних осіб і фізосіб-підприємців, а також справ про страхові виплати у Фонді соціального страхування від нещасних випадків, повідомляє Прес-служба Президента.

Зокрема, Законом передбачено, що реєстраційна справа повинна зберігатися у держреєстратора впродовж п'яти років з дня внесення в ЄДРПОУ записи про припинення юридичної особи або припинення підприємницької діяльності фізичною особою. Після цієї справи на паперових носіях знищуються. Що стосується страхових справто вони зберігаються в течію сімдесяти п'яти років з моменту зняття особи з обліку, а потім знищуються. Документ набуде чинності з дня його офіційної публікації.

На сьогодні терміни зберігання реєстраційних справ в держреєстраторах юридичних осіб і фізосіб-підприємців, а також справ про страхові виплати у Фонді соціального страхування від нещасних випадків не визначені.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини