Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Черновецький хоче відібрати у Київради право на управління комунальним майном

4 березня 2010, 09:45
419
0
Реклама

На офіційному сайті КМДА опублікований проект розпорядження КМДА "Про затвердження тимчасового порядку видачі дозволів на укладення короткострокових договорів оренди комунального майна із застосуванням договірних орендних ставок".

Цей тимчасовий порядок торкатиметься укладення на строк до шести місяців і переукладення договорів оренди майна комунальної власності територіальної общини Києва. Для вирішення питання про надання комунального майна в оренду створюється спеціальна Комісіяяка видає відповідний дозвіл. Після цього рішення про надання майна в оренду приймається розпорядженням виконкому Київради (КМДА). Що стосується договірних ставок оренди, то вони не можуть бути менше базових орендних ставок.

Враховуючи, що на сьогодні дозволу на оренду комунального майна видаються Комісією Київради, а проект цього розпорядження не відміняє дію відповідного розпорядження Київради відносно повноважень цієї Комісії, на практиці може скластися ситуація, коли діятимуть дві комісії, які можуть паралельно давати дозволи на оренду одного об'єкту різним орендарям. Крім того, існує думка, що прийняття такого розпорядження - це не що інше, як чергова спроба команди Леоніда Черновецкого сконцентрувати владу у своїх руках, а не прагнення здолати кризові явища в Києві, як вказується в пояснювальній записці до проекту розпорядження.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини