Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд визначився з порядком виплати дотацій з/х виробникам

23 лютого 2010, 17:07
475
0
Реклама

Уряд затвердив Порядок нарахування, виплати і використання дотацій сільськогосподарським виробникам за поставлені ними переробним підприємствам молоко і м'ясо в живій вазі, якою розпорядилося відставити на рахунках підприємств суми коштів, отриманих від реалізації продукції з тим, щоб вони могли виплатити дотації/х виробникам, повідомляє прес-служба Кабміну.

Уряд прийняв постанову "Деякі питання реалізації п. 11.21 ст. 11 Закону України "Про податок на додану вартість""яким затвердило Порядок нарахування, виплати і використання дотацій сільськогосподарським виробникам за поставлені ними переробним підприємствам молоко і м'ясо в живій вазі. Згідно з документом, сума ПДВ, нарахована переробним підприємствам не перераховуватиметься до Держбюджету, а спрямовуватиметься на рахунки переробних підприємств для того, щоб вони могли виплатити з/х виробникам дотації за поставлене молоко і м'ясо в живій вазі. Для реалізації вищезгаданого уряд розпорядився відкрити за заявою переробних підприємств відповідні рахунки. Залишки засобівякі були сконцентровані на рахунках вищезгаданих підприємств за станом на 24 листопада 2009 року, перерахуванню до Держбюджету не підлягають.

До речі, раніше Президент України Віктор Ющенко підписав Закон "Про внесення змін до Закону України "Про податок на додану вартість"яким сільгосппідприємствам надається право отримувати дотації за усю продукцію переробки худоби в живій вазі. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Президент підтримав повернення спецрежиму ПДВ для сільгоспвиробників".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини