Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Майбутнім водіям дозволили дистанційно готуватись до іспиту з ПДР

Реклама

Кабмін дозволив майбутнім водіям дистанційно готуватися до іспиту з ПДР, а також отримувати посвідчення водія за допомогою національного оператора поштового зв'язку або кур'єра. Відповідне рішення було прийнято на урядовому засіданні 15 вересня, повідомив департамент комунікації МВС.

"Згідно з постановою Уряду, відтепер підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації водіїв можливі онлайн. Зокрема, акредитований заклад має проінформувати найближчий територіальний сервіс МВС, що планує навчати дистанційно, коли реєструє список групи в єдиному державному реєстрі МВС", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дистанційне навчання з теоретичної підготовки водіїв має здійснюватися для груп у складі не більше 10 осіб. Якщо акредитацію заклад втрачає, то і онлайн-навчання призупиняється.

Також можна буде отримати замовлене через електронний кабінет водія або додаток "Дію" посвідчення з використання засобів національного оператора поштового зв'язку або кур'єра. 

Читайте також: На водія накладено штраф за пред'явлення посвідчення водія в "Дії": що вирішив суд?

Бажаєте отримати понад 50 цифрових інструментів для юристів зі знижкою 30%? Встигніть взяти участь в акції до Дня юриста та 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН. Дізнайтесь про цифрові системи LIGA360, та отримайте на вигідних умовах робочий простір з повною базою законодавства, судової практики, інструментами legal research та ризик-менеджменту. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини