Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До суду надійшов позов щодо конкурсу на посаду директора БЕБ

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов до Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки України.

Позивачем зазначений Денис Осмоловський, повідомляє прес-служба ОАСК.

Серед вимог позову - визнати протиправним рішення Комісії, затверджене протоколом від 29 липня 2021 № 3, в частині, що стосується організації тестування на знання законодавства та вербально-логічне мислення, проведення перевірок, передбачених законами «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади» , затвердження зразків тестових завдань і формули рейтингування кандидатів на посаду очільника Бюро тощо. Позивач вважає, що оскаржуваним рішенням було протиправно розширено обсяг повноважень Конкурсної комісії.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

У суді нагадали, що в провадженні ОАСК вже перебуває справа за позовом Дениса Осмоловського до Кабінету Міністрів щодо оскарження утворення Бюро економічної безпеки України (детальніше).

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи по контрагентах, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 90 млн. Формуйте власну сильну позицію із системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Вам також може бути цікаво:

ВС вказав, коли вилучення інформації є цензурою діяльності щодо певної особи

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини