Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокати отримали нові можливості в Електронному суді

Реклама

Державне підприємство "Центр судових сервісів" у рамках меморандуму про взаємодію і співпрацю між Державною судовою адміністрацією та Національною асоціацією адвокатів України реалізувало перший етап інтеграції системи «Електронний суд» з Єдиним реєстром адвокатів України.

Прес-служба ДСА роз'яснила, що в Електронному суді тепер з'явилась можливість для користувачів-адвокатів створювати електронні ордери, отримуючи доступ до судових справ, в яких вони представляють своїх клієнтів.

Особливістю вказаного функціоналу є те, що доступ надається адвокату на підставі створеного їм самостійно електронного ордера у разі, коли сам клієнт адвоката не зареєстрований в Електронному суді.

Крім того, перед вчиненням тих чи інших дій в кабінеті Електронного суду здійснюється перевірка повноважень адвоката шляхом взаємодії з Єдиним реєстром адвокатів України.

Повідомляється, що наступним кроком стане інтеграція функціоналу системи «Електронний суд», включаючи можливість використання захищеної системи відеоконференцзв'язку, у кабінет адвоката, як складової Єдиного реєстру адвокатів України.

Адвокати - члени НААУ отримали ексклюзивний цифровий продукт. LIGA360: АДВОКАТ НААУ - це доступ до кабінету і подій ВША НААУ, новини й експертна аналітика, повна база законодавства й судових рішень, інструменти для просування адвокатських послуг та подання звітності. Замовте доступ до системи прямо зараз.

Виведіть свій юридичний бізнес на новий рівень з Liga:BOOK. Це національний юридичний каталог, що з'єднує клієнтів і спеціалістів. У Liga:BOOK можна створити профіль зі своїми послугами, сертифікатами та збирати відгуки клієнтів. А ще учасники каталогу публікують новини на ЮРЛІЗІ - і їх читає мільйон потенційних клієнтів щомісяця. Зареєструйтеся в каталозі просто зараз.

Читайте також:

ДБР затримало адвоката за підбурювання обвинуваченого до надання хабара судді

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини