Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вказав, на що підуть гроші за утилізацію тари

26 січня 2010, 11:08
344
0
Реклама

Кабмін врегулював питання використання засобів, що поступають як плата за послуги з організації збору, заготівлі і утилізації використаних пакувальних матеріалів і тари.

Порядок використання цих засобів встановлює вичерпний перелік напрямів використання засобів, забороняючи при цьому перераховувати засоби підприємствам, визнаним банкротами, відносно яких порушена справа про банкрутство, перебуваючим в стані реорганізації і ліквідації або таким, що мають заборгованість перед бюджетами і Пенсійним фондом. Також акт регулює деякі питання придбання в лізинг спеціального устаткування, машин і механізмів для збору, заготівлі і утилізації відходів як вторсировини.

Функції по розробці і організації впровадження системи збору, заготівлі і утилізації відходів, у тому числі використаних пакувальних матеріалів і тари вітчизняного і зарубіжного виробництва, покладені постановою КМУ від 26.07.2001 № 915 на державну компанію "Укрекокомресурси" (раніше "Укртарапереробка"). Компанія знаходиться у сфері управління Мінекономіки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини