Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок отримання інформації з Реєстру державних та адміністративних послуг визначено

Реклама

Головне управління державної служби (Головдержслужба) затвердила Порядок формування та ведення Реєстру державних та адміністративних послуг. Цей документ визначає, як зазаначений Реєстр формуватиметься та як можна буде отримати з нього інформацію.

Органи виконавчої влади надаватимуть інформацію до Реєстру упродовж місяця після прийняття ними нормативних актів, що регулюють питання адміністративних або державних послуг, а органи місцевого самоврядування - за запитом Утримувача Реєстру, тобто Головдержслужби. Записи до Реєстру вноситимуться впродовж 10 днів після отримання інформації. Витяг з Реєстру надаватиметься безкоштовно за письмовим запитом його користувачів (у тому числі фізичних та юридичних осіб) до Головдержслужби. Строк надання витягу не повинен перевищувати 10 днів.

Згідно з Положенням про Реєстр державних та адміністративних послуг Реєстр є єдиною комп'ютерною базою даних про державні та адміністративні послуги, що надаються органами державної влади, місцевого самоврядування та державними підприємствами в процесі здійснення ними делегованих державою повноважень. До нього включається інформація про назву послуги, про суб'єкта її надання, розмір плати, результат надання, про нормативно-правовий акт, згідно з яким вона надається й згідно з яким за це стягується плата. Детальніше про Реєстр див. в матеріалі "Інформацію про державні і адміністративні послуги зводять в єдиний реєстр".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини