Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для радіоелектроніки, виробленої в Україні, визначили особливий порядок реєстрації кодів ІМЕІ

Реклама

НКРЗ внесла зміни до Порядоку реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінюючих пристроїв, якими визначила порядок внесення кодів ІМЕІ терміналів (мобільні і радіотелефони, інша радіоелектроніка), зроблених і запрограмованих українським виробником. Документ набув чинності 25 січня 2010 року.

Внесення кодів ІМЕІ таких терміналів проводиться за зверненням виробника терміналів, що має діючий дозвіл на реалізацію, в ДП "Український державний центр радіочастот" з відповідною заявою. До заяви додаються копія дозволу на реалізацію, копія рішення облікового органу про виділення діапазону, копія сертифікату відповідності і перелік в електронному вигляді кодів ІМЕІ терміналів, вироблених українським виробником. Внесення кодів ІМЕІ проводиться безкоштовно впродовж трьох робочих днів з дати реєстрації заяви.

Нагадаємо, що первинна реєстрації кодів ІМЕІ була завершена 1 вересня 2009 року, кода були зареєстровані усі телефони і радіоапарати, ввезені та вироблені до цієї дати. Відтоді реалізація терміналів, коди ІМЕІ яких відсутні в узагальненій базі цих кодів ІМЕІ, заборонена. Детальніше про цей см у матеріалі "Особливості національної IMEI- реєстрації".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини