Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Місце проведення XVIII з'їзду суддів України перенесли

Реклама

4 березня відбулося позачергове засідання Ради суддів України, під час якого було ухвалено рішення № 11 про перенесення місця проведення XVIII з'їду суддів України з приміщення Міжнародного центру культури та мистецтв Федерації профспілок України, до "Президент Готелю", що на вулиці Госпітальній, 12. Про це повідомила прес-служба Ради суддів України.

Зазначається, що підставою для такої зміни став лист Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, у якому Раді суддів України рекомендувалося змінити місце проведення з'їзду суддів України з міркування питань безпеки делегатів та учасників форуму.

"XVIII з'їзд суддів України відбудеться 9-11 березня 2021 року за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 12, (Конгрес-Хол готелю "Президент Готель"). З'їзд розпочне роботу о 10 годині", - йдеться в повідомленні.

Адвокати-члени НААУ отримали ексклюзивний цифровий продукт. LIGA360: АДВОКАТ НААУ - це доступ до кабінету і подій ВША НААУ, новини й експертна аналітика, повна база законодавства й судових рішень, інструменти для просування адвокатських послуг та подання звітності. Замовте доступ до системи прямо зараз.

Для адвокатів - членів НААУ передбачено спеціальні умови придбання продуктів "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", а саме - знижка в понад 50 % від звичайного прайсу на окремі продукти ЛІГА:ЗАКОН.

Замовити продукт можна на сайті.

Окрім того, до 15 березня 2021року всім діючим членам НААУ відкрито вільний доступ, який діє за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини