Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 2 березня депутати голосуватимуть у Раді за допомогою сенсорної кнопки

Реклама

Із завтрашнього пленарного засідання народні депутати будуть голосувати за допомогою сенсорної кнопки.

Про це сказав Голова Парламенту Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп, повідомляє прес-служба Апарату ВР.

«Минулого тижня завершено роботу щодо введення в дію системи сенсорної кнопки в залі Верховної Ради. Вона пройшла перевірку, і вже завтра ми зможемо використовувати її під час голосування», - зауважив пан Разумков.

За його словами, використання сенсорної кнопки відповідає всім нормам, а всі дискусійні питання були вирішені під час тестування. «У нас є офіційний акт щодо можливості використання сенсорної кнопки, тому з наступного пленарного засідання ми зможемо продемонструвати роботу системи, яка не буде дозволяти кнопкодавство в стінах Верховної Ради України», - додав Дмитро Разумков.

Крім того, Голова Верховної Ради наголосив, що запровадження такої системи знімає питання щодо прив'язки реєстраційної картки народного депутата, оскільки вона унеможливлює одночасне голосування більше ніж з одного робочого місця.

Зважаючи на впровадження сенсорної кнопки, Голова Парламенту запропонував народним депутатам протестувати її роботу до початку засідання. «Я сподіваюся, що всі задоволені нововведенням, оскільки це знімає будь-які дискусії щодо кнопкодавства, але це не знімає з порядку денного питання щодо подальшої модернізації цієї системи», - зауважив Дмитро Разумков.

Бажаєте отримувати найсвіжішу аналітику і бути в курсі правових новин? У цьому допоможе LIGA360: Юрист. Слідкуйте за гарячими темами у галузі, отримайте найширший діапазон експертних думок та регулярне оновлення профільних видань. Придбайте LIGA360: Юрист прямо зараз.

Як стати впізнаваним на юридичному ринку? Створіть профіль компанії у Liga:BOOK. Будуйте довіру клієнтів, розмістивши нагороди, сертифікати, та збирайте відгуки. Виділяйтеся на фоні колег завдяки експертним публікаціям на ЮРЛІЗІ. Дізнайтеся про всі інструменти просування у Liga:BOOK прямо зараз.

Читайте також:

В Україні вперше народному депутату повідомлено про підозру в кнопкодавстві

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини