Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Добір кандидатів для обрання суддею ЄСПЛ від України: конкурсна комісія оголосила про початок прийому документів

Реклама

Конкурсна комісія із добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України оголошує про початок прийому документів для участі в конкурсі, повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента.

Прийматимуть документи з 1 до 30 березня 2021 року (включно).

На засіданні 25 лютого обрано голову конкурсної комісії. Ним став професор кафедри міжнародного права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Олександр Сердюк.

Також конкурсна комісія затвердила текст оголошення про проведення конкурсу з добору кандидатів для обрання суддею ЄСПЛ від України, з яким можна ознайомитися за посиланням.

Документи подаються до конкурсної комісії поштою або особисто за адресою: 01220, м. Київ, вул. Банкова, 11, Офіс Президента України.

Наступне засідання конкурсної комісії заплановане на 5 квітня 2021 року.

Нагадаємо, 19 лютого Володимир Зеленський підписав Указ № 63/2021 «Про конкурс із добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України», яким затвердив Положення про проведення конкурсу із добору кандидатів для обрання суддею ЄСПЛ від України та утворив конкурсну комісію з добору кандидатів.

Повна база рішень ЄСПЛ відтепер доступна у системах ЛІГА:ЗАКОН. 60 тис. рішень ЄСПЛ у прив'язці до відповідних статей Конвенції офіційною мовою та в перекладі на будь-яку дату у минулому. Плюс короткі огляди рішень українською та легка навігація від рішень ЄСПЛ до відповідних статей Конвенції та навпаки. Деталі за посиланням

Як отримати більше клієнтів для юридичного бізнесу? Зареєструйте компанію у Liga:BOOK. Цей каталог допомагає клієнтам знайти юристів, адвокатів, нотаріусів. Учасники Liga:BOOK публікують статті й розміщують банери на новинних майданчиках ЛІГА:ЗАКОН, беруть участь у юридичному рейтингу. Дізнайтеся про всі можливості Liga:BOOK прямо зараз.

Читайте також:

Повернення сплачених людині соцвиплат порушило право власності: рішення ЄСПЛ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини