Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КМУ готує нормативну базу для обов'язкових довгострокових проїзних квитків

21 січня 2010, 17:55
230
0
Реклама

Уряд підтримало пропозиція Антимонопольного комітету України про розробку центральними органами виконавчої влади України нормативно-правового акту про обов'язковому установі довгострокових проїзних квитків у містах з населенням понад 800 тис. жителівпередбачивши конкретні періоди тривалості проїзних.

Врегулювати це питання доручено Минтранссвязи, Минжилкоммунхозу, Мінфіну, Мінекономіки, Держкомпідприємництва і Держспоживстандарту. Минтранссвязи, згідно з дорученням КМУ, необхідно завершити розробку методики формування вартості квитків тривалої дії на проїзд в метро і автобусі, Міністерству ЖКГ - в тролейбусі і трамваї.

Відповідно до виводів АМКУ нормативна установа системи довгострокових проїзних підвищить ефективність транспортних підприємств. Механізм формування тарифу на одноразовий проїзд в міському транспорті врегульований наказом Минтранссвязи від 05.03.2007 № 191 "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (метрополітену) " і наказом Минжилкоммунхоза від 25.07.2007 № 96 "Про затвердження порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус) ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини