Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У листопаді відбудеться II Всеукраїнський Форум Корпоративних секретарів

7.11.2013, 09:04
736
1

Подія пройде під патронатом Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку. Організаторами виступають Агентство по розвитку інфраструктури фондового ринку України і ПГ "Павленко і Побережнюк"...
Подія пройде під патронатом Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку. Організаторами виступають Агентство по розвитку інфраструктури фондового ринку України і ПГ "Павленко і Побережнюк"...

7 листопада 2013 р. в Торгово-промисловій Палаті України (м. Київ) пройде II Всеукраїнський Форум Корпоративних секретарівякий буде присвячений питанням корпоративного управління в Україні і обговоренню ролі корпоративного секретаря АТ. Форум проводиться під патронатом держ. регулятора - Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку і за підтримки Європейської Бізнес Асоціації. Організаторами цього заходу виступають Правова група "Павленко і Побережнюк" і Агентство по розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРИФРУ).

У рамках Форуму обговорюватимуться найбільш актуальні і важливі питання корпоративного управління, які хвилюють український і міжнародний бізнес, працюючий в Україні. Буде розглянутий кращий український і зарубіжний досвід корпоративного управління, взаємозв'язки між корпоративним управлінням і вигідним залученням інвестицій, правове регулювання корпоративного управління в Україні, а також останні зміни в чинному законодавстві.

Також будуть розкриті методи побудови ефективного корпоративного управління у бізнес-структурах, а також проблеми, що найбільш часто зустрічаються в діяльності корпоративних секретарів і шляху їх рішення.

У Форумі візьмуть участь:

- Представники керівництва найбільших підприємств України (власники, голови правлінь, директори, операційні директори).

- Директори і менеджери по корпоративному управлінню, корпоративні секретарі.

- Керівники юридичних і фінансових департаментів, служб корпоративних комунікацій.

- Представники національних ділових і галузевих ЗМІ.

Вартість участі у Форумі: 800 грн. - для корпоративних секретарів і співробітників, чиї функції безпосередньо пов'язані із здійсненням корпоративного управління (фахівці з корпоративного управління, начальники відділів корпоративного управління, операційні директори та ін.); 1 100 грн. - для інших категорій учасників.

Генеральний партнер II Форуму: Банк "Фінансовий Партнер"

Інформаційні партнери II Форуму : ИА "Інтерфакс-Україна", ЛИГА:ЗАКОН, ЮРЛИГА, ЮРИСТ & ЗАКОН, Delo.ua, Українська біржа, Ukrainian Journal of Business Law, FundMarket.ua, журнал "Акціонерне товариство", Fixygen.ua, Maanimo.com, Pravotoday.in.ua, газета "Цінні папери України", Інститут розвитку фондового ринку України, газета "Урядовий кур'єр", Центр "Розвиток КСО", Відомості НКЦБФР.

У Першому Всеукраїнському Форумі корпоративних секретарівякий проходив в листопаді минулого року, взяло участь більше 110 представників найбільших українських компаній. Хід і підсумки Форуму освітили більше 15 ділових і профільних ЗМІ. У своїх відгуках за підсумками заходу учасники відмічали, що Форум був надзвичайно цікавим і корисним з точки зору освітлення проблемних питань, що виникають в процесі здійснення корпоративного управління, і шляхів їх рішення.

Контакти орг. комітету Форуму : тел. +38 044 281 06 00, yurlova@p-p.ua, events@p-p.ua

Акредитація представників засобів масової інформації проводиться до 18.00, 6 листопада по електронній пошті teplova@pp.ua або по тел. +38 067 406 75 15 (Анастасія Теплова)


Увійдіть, щоб залишити коментар
Розсилка новин
Підписатись