Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламент підтримав самолетостроителей

20 січня 2010, 17:36
283
0
Реклама

Парламент прийняв Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно державної підтримки літакобудівної промисловості в Україні". У Верховній Раді він був зареєстрований як законопроект № 2515.

Підприємства літакобудування, перелік яких приведений в ст. 2 Закони № 2660 - IIIна період до 31 грудня 2015 року матимуть особливості у сплаті ввізного мита на товари, перелік яких затверджується, в сплаті ПДВ і податку на прибуток. Також вони повністю звільняються до 31 грудня 2012 року від земельного податку.

На той же період, до 31 грудня 2012 року, передбачається і держпідтримка у виді частковій компенсації ставки по кредитам комерційних банків, виданих таким підприємствам. Зміни намічені з метою створення умов для забезпечення виконання вказаними підприємствами своїх зобов'язань по міжнародним договорам України. Від їх прийняття чекають збільшення продукції літакобудування і збільшення в 2,5 разу надходжень від обов'язкових платежів підприємств цієї галузі до держбюджету.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини