Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Хто зобов'язаний застосовувати РРО з 1 січня 2021: ДПС

Реклама

В Головному управлінні ДПС у Київській області нагадали, що з 1 січня 2021 року набирають чинності положення Податкового кодексу, відповідно до яких настає обов'язок застосування РРО та/або ПРРО для суб'єктів господарювання, які здійснюють види діяльності, визначені п. 61 підрозд.10 розд. ХХ ПК.

Зверніть увагу, що сьогодні ВР прийняла Закон про відтермінування обов'язкового застосування РРО до 1 січня 2022.

Законом передбачено відтермінування до 1 січня 2022 року обов'язкового застосування РРО (ПРРО) для фізичних осіб - підприємців, які є платниками єдиного податку другої - четвертої груп та обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує граничного обсягу доходу, встановленого для першої групи платників єдиного податку, крім тих, які провадять діяльність у сферах з істотними ризиками ухилення від оподаткування.

Читайте також:

Відтермінування обов'язкового застосування РРО до 1 січня 2022: законопроект Президента

Мінімальна зарплата і прожитковий мінімум 2021: які показники схвалив Кабмін в проекті Держбюджету

Допомогу в розмірі 8 тис. грн отримає бізнес шести категорій КВЕД: Мінцифри

Рецепт легкої звітності - сервіс Liga:REPORT для ФОП. У ньому містяться всі необхідні форми звітів з підказками, податковий календар, автоматичні нагадування, перевірка заборгованості перед державою. Новинка місяця - онлайн-книга обліку доходів. Придбати за найнижчою ціною.

Швидко готуйте власну позицію, щоб виграти в суді, та будьте в курсі всіх законодавчих новацій разом із LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до повної бази НПА і коментованих кодексів. Зручний пошук та аналіз бази із 85 млн судових рішень. Можливість в один клік обирати рішення із правовими позиціями ВС й отримати подібні рішення у справі. Доступний розклад судових засідань, моніторинг справ і засідань за десятками параметрів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини