Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перелік стратегічних підприємств зменшили

Реклама

Першою постановою уряду в 2010 році стало рішення про зменшення кількості стратегічних підприємств. Відповідні зміни в Перелік підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки державибули внесені постановою КМУ від 06.01.2010 № 1.

З Переліку були виключені ВАТ "Лисичанський завод гумових технічних виробів", Державний науково-дослідний і проектний інститут технологій "Химтехнология" (м. Сєвєродонецьк), Стебницкое державне гірничо-хімічне підприємство "Полиминерал", ВАТ "Одеський завод радіально-свердлувальних верстатів", а також Київське державне підприємство по виробництву бактерійних препаратів "Биофарма". Поповнило ж список стратегічних підприємств тільки ГП "Львівський бронетанковий ремонтний завод"

Згідно постанові КМУ від 23.12.2004 № 1734яким був затверджений перший варіант Переліку, Фонд держмайна в планах розміщення акцій не передбачає залишення акцій в державній власності підприємств, що не увійшли до Переліку. Отже, виключені з переліку підприємства можуть бути приватизовані.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини