Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проведення азартних ігор повернули в "список" видів діяльності, що не ліцензувалися

13 січня 2010, 12:59
538
0
Реклама

Кабінет Міністрів виключив організацію і проведення азартних ігор з переліку видів госпдіяльності, що ліцензувалися. Про таке рішення говориться в прийнятому днями постанові КМУ № 14.

Зокрема, було прийнято рішення виключити з числа видів діяльності, що ліцензувалися, організацію і зміст тоталізаторів і ігорних закладів. Разом з цим проведення азартних ігор було також виключене із списку видів госпдіяльності, за ліцензування яких стягується плата.

Вказані зміни пов'язані із законодавчою забороною ігорного бізнесу. Очевидно, на те, щоб упорядкувати чинне законодавство, раніше у Кабміну просто не вистачило часу.

До речі, цікаві пропозиції відносно здійснення лотерейної діяльності останнім часом можна почути від народних депутатів. Так, представник фракції БЮТ Валерій Крайній пропонує розглядати лотерейну діяльність як виключно монопольну діяльність держави, суть якої полягає в забороні на проведення в Україні будь-яких лотерей, окрім державних. Втім, проводити держлотереї зможуть і приватні компанії - так звані оператори і розповсюджувачі держлотерей, що отримали на це право. Усім їм обіцяють нові, додаткові податкові пільги.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини