Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Освітня діяльність внз на основі окремих дозволів більше неможлива

11 січня 2010, 16:39
301
0
Реклама

Міністерство освіти і науки зобов'язало керівництво внз до 1 лютого 2010 року перевірити стан дотримання ліцензійних і акредитаційних умов учбових закладів.

З 1 січня 2010 року втратили свою силу листи-дозволи, надані раніше внз, у яких закінчився термін дії ліцензій і акредитаційних сертифікатів, на здійснення освітньої діяльності. З початку березня Міністерство має намір промониторить учбові заклади на предмет ліцензування і акредитації, а також ввести контроль за своєчасністю останніх.

Вищесказане передбачено наказом Міністерства освіти і науки № 1272 від 31.12.2009, яким також встановлений заборона на видачу окремих дозволів на здійснення освітньої діяльності без ліцензій і сертифікатів. Ніяких виключень не передбачено. Міністерством освіти і науки вже виявлені факти незаконної освітньої (без ліцензій) діяльності деяких внз, зокрема, їх відособлених підрозділів. Заплановані заходи сприятимуть своєчасності подачі внз документів на проведення ліцензійної експертизи і зроблять неможливим викладання без ліцензій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини