Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

4 вересня спливає строк підключення держреєстраторів до засобу додаткової ідентифікації

Реклама

Міністерство юстиції у Facebook нагадало, що 4 вересня 2020 року спливає строк підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Для підключення державного реєстратора до засобу додаткової ідентифікації необхідно звернутись до регіональних філій Державного підприємства «Національні інформаційні системи».

З метою ефективного захисту майнових прав громадян і суб'єктів господарювання відповідним наказом Мін'юсту державних реєстраторів і нотаріусів зобов'язано здійснити підключення до засобу додаткової ідентифікації користувача при виконанні реєстраційних дій в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (читайте про наказ детальніше).

У разі невиконання державними реєстраторами та нотаріусами вказаної вимоги наказу їхній доступ до реєстру буде блоковано та відновлено лише після підключення до засобу додаткової ідентифікації.

Захистити своє майно від дій чорних реєстраторів вже зараз допоможе ефективний сервіс SMS-Маяк від "ЛІГА:ЗАКОН". Завдяки ньому можна відстежувати зміни статусу об'єкта нерухомості. Отримана інформація дасть змогу своєчасно звернутися до суду з позовною заявою про скасування вчинених реєстраційних дій, а також до правоохоронних органів із заявою про неправомірність таких дій. Ефективно уберегтися від рейдерів також допоможуть сервіси SMS-Маяк Земля та SMS-Маяк Іпотека від "ЛІГА:ЗАКОН", за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS-повідомлення, електронним листом або через повідомлення в кабінеті користувача).

Читайте також:

При реєстрації прав на нерухомість держреєстратори проходитимуть додаткову ідентифікацію

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини