Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В суді просять анулювати реєстраційне свідоцтво партії "Слуга народу"

Реклама

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, де відповідачем зазначене  Міністерство юстиції України щодо анулювання реєстраційного свідоцтва політичної партії «Слуга народу». Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ОАСК.

Позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність Мін'юсту щодо невиконання положень статті Закону «Про політичні партії в Україні» та певної частини Положення про Міністерство юстиції, яка полягає у нездійсненні подання до суду щодо анулювання свідоцтва про реєстрацію політичної партії «Слуга народу».  

Також позивач просить суд зобов'язати міністерство вчинити відповідні дії.

Зазначається, що ОАСК вирішує питання про відкриття провадження за цим позовом.

Читайте також: Трьох адвокатів хочуть притягнути до відповідальності за систематичну неявку на засідання

Швидко готуйте власну позицію, щоб виграти в суді, та будьте в курсі всіх законодавчих новацій разом із LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до повної бази НПА і коментованих кодексів. Зручний пошук та аналіз бази із 85 млн судових рішень. Можливість в один клік обирати рішення із правовими позиціями ВС й отримати подібні рішення у справі. Доступний розклад судових засідань, моніторинг справ і засідань за десятками параметрів. Замовляйте доступ зі знижкою 20%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини