Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Столичним закладам громадського харчування, кінотеатрам дозволено працювати після 22 години

Реклама

Комісія з надзвичайних ситуацій Києва дозволила закладам громадського харчування і кінотеатрам і театрам працювати після 22 години.

Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції 6 липня.

"Повідомлю, що сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування і кінотеатрам і театрам працювати після 22 години. З дотриманням санітарних норм і регламентів. Робота ж розважальних закладів і проведення культурно-масових заходів обмежені до 22 години", - повідомив Віталій Кличко.

Він відмітив, що місто продовжує перевірки суб'єктів господарювання на дотримання регламентів роботи. Тільки минулого місяця спеціальна комісія, в яку входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції і муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.

"Зафіксували порушення на продовольчих ринках і в магазинах, в торгових центрах і в кафе і ресторанах. Порушників штрафують. Але турбує той факт, що підприємці почали нехтувати елементарними правилами, наражаючи на небезпеки і своїх співробітників, і відвідувачів. А це може привести до спалахів хвороби. І тоді нам доведеться знову повернутися до суворих обмежень. Я хотів би, щоб усе це розуміли", - відмітив Віталій Кличко.

Нагадаємо, відповідно до постанови Уряду столична влада приймала рішення про посилення протиепідемічних заходів (серед іншого, було обмежено час роботи закладів громадського харчування і розважальних закладів(у тому числі кінотеатрів) до 22-ої години, а також обмежено проведення масових заходів культурного, розважального, спортивного, рекламного характеру - з 22-ої години).

Стежте за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернету і друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Недотримання маскового режиму : що передбачає схвалений Кабміном проект

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини