Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 червня в Україні запрацює система фотовідеофіксації порушень ПДР

Реклама

«Запрацює мережа фотовідеофіксації порушень ПДР з першого числа наступного місяця. Наразі в Києві та Київській області вже встановлено 50 камер автоматичної фотовідеофіксації. Загалом на території України ми плануємо запустити в роботу близько 700 таких камер. Відповідний графік, адреси та порядок ми представимо публічно, щоб кожен зміг ознайомитися, після прийняття цієї постанови», - зауважив Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

Міністр також зазначив, що ця постанова пропонується МВС України в повній узгодженості з новими законами, які були прийняті та підписані Президентом для запровадження автоматичної системи фотовідеофіксації.

У МВС нагадали, що 12 березня розпочав роботу Аналітичний центр безпеки дорожнього руху. У Києві запрацювали перші 20 камер фотовідеофіксації.

Крім того, раніше МВС повідомляло, що переносить запуск системи автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху 1 травня до закінчення режиму суворого карантину (детальніше).

Перевірити АЗС та СТО, послугами яких ви користуєтеся, на благонадійність можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес.

Читайте також:

Кабмін вирішив, як буде відновлюватись робота транспорту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини